ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συμμετοχή Κρι Κρι στην Sial 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι

Συμμετοχή Κρι Κρι στην Sial 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι - Κεντρική Εικόνα

Με στόχο τη διεύρυνση, αλλά και την ενίσχυση της παρουσίας της στην παγκόσμια αγορά, η εταιρεία Κρι Κρι ΚΡΙ 0,00% συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη «Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Sial 2018» που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21 – 25 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, στην έκθεση παρουσιάστηκε το νέο Στραγγιστό & αγαπημένο, που επαναλανσαρίστηκε πέρυσι στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης μέσα στο 2018 ως “my authentic Greek yogurt”. Η Κρι Κρι ΚΡΙ 0,00% δίνει μεγάλη έμφαση στο ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο trend σε όλο τον κόσμο, λόγω των διατροφικών του πλεονεκτημάτων. Το Στραγγιστό & αγαπημένο, φτιάχνεται με 100% ελληνικό γάλα ημέρας, που συλλέγεται από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας, διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά του συστατικά.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Κρι Κρι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, εκτός από το Στραγγιστό & αγαπημένο, μια μεγάλη γκάμα από τα προϊόντα γιαουρτιού, καθώς και από τα γευστικά παγωτά της εταιρείας.

 

Με όχημα την παραγωγή ποιοτικά ανώτερου αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κρι Κρι έχει καταφέρει και κερδίζει συνεχώς περισσότερους Ευρωπαίους καταναλωτές, ενώ συνολικά διατηρεί παρουσία σε 24 χώρες.

 

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Κρι Κρι ΚΡΙ 0,00%, Ανδρέας Μυλωνάς, δήλωσε με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση: «Η συνεχής αύξηση των εξαγωγών μας, που το 2018 προβλέπεται ότι θα αποτελέσουν πάνω από το 35% του κύκλου εργασιών της εταιρείας, μάς δίνει τη δυνατότητα να προβλέπουμε ότι για το 2018 η εξαγωγική μας δραστηριότητα θα κλείσει με αύξηση 40% σε σχέση με το 2017. Η σημαντική παρουσία μας στην Ελλάδα, ενισχύεται από τη μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη που έρχεται από την εξαγωγική επέκταση σε νέες χώρες και αγορές. Παράλληλα αυτή η αναπτυγμένη εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας μάς δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να υιοθετούμε άμεσα τις νέες τάσεις του εξωτερικού και να αναπτύσσουμε νέα καινοτόμα προϊόντα».

 

Η Διεθνής Έκθεση Sial, κατά τη διάρκεια της οποίας τα στελέχη της Κρι Κρι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν γόνιμες επαφές για τη σύναψη μελλοντικών συνεργασιών, αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο και πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια στο Παρίσι.