ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διεθνής αλυσίδα υλοποιεί το πλάνο της για 40 καταστήματα στην Ελλάδα - Πού κάνει εγκαίνια την Πέμπτη

Νέο κατάστημα στην Κέρκυρα από την δανέζικη αλυσίδα με είδη σπιτιού JYSK - Κεντρική Εικόνα

Την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το εικοστό δεύτερο κατάστημά της στην Ελλάδα, στη Ρόδο, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Οπως αναφέρει η εταιρία, το κατάστημα της Ρόδου θα είναι το πρώτο κατάστημα της JYSK σε νησί ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα καταστήματα στη νησιωτική Ελλάδα.

Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο κος Γιώργος Τσιρώνης, Retail Manager της JYSK , εξηγώντας την στρατηγική της εταιρείας αναφέρει : «Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα. Με το κατάστημα της Ρόδου εγκαινιάζουμε την επέκταση του δικτύου μας στη νησιωτική Ελλάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής, η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στη Ρόδο, αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί, στο 7ο χλμ. Ρόδου – Λίνδου.

JYSK