ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Senator APC: Το απόλυτο στρατιωτικό όχημα επιβίωσης, τώρα και για πολίτες

Senator APC: Το απόλυτο στρατιωτικό όχημα επιβίωσης, τώρα και για πολίτες - Κεντρική Εικόνα
Senator APC: Το απόλυτο στρατιωτικό όχημα επιβίωσης, τώρα και για πολίτες - Κεντρική Εικόνα 2
Senator APC: Το απόλυτο στρατιωτικό όχημα επιβίωσης, τώρα και για πολίτες - Κεντρική Εικόνα 3
Senator APC: Το απόλυτο στρατιωτικό όχημα επιβίωσης, τώρα και για πολίτες - Κεντρική Εικόνα 4

Εάν κάποια στιγμή έρθει η Αποκάλυψη σίγουρα θα θέλατε να βρίσκεστε μέσα στο Senator APC, το θωρακισμένο SUV της εταιρίας αμυντικής τεχνολογίας Roshel Defence Solutions.

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετές μετατροπές δημοφιλών ή και πρωτότυπων SUV με απόλυτα επιθετικό στυλ που σε κάνει να πιστεύεις πως μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμα και σε ακραίες συνθήκες. Μόνο που αυτή τη φορά το SUV Senator APC είναι πραγματικά ότι πιο extreme μπορεί να υπάρξει σε τέσσερις τροχούς.

Καταρχάς είναι κατασκευασμένο από την καναδική εταιρία αμυντικής τεχνολογίας Roshel Defence Solutions, γεγονός που σημαίνει πως έχει εξελιχθεί ως στρατιωτικό όχημα για επικίνδυνες αποστολές. Σύμφωνα με την ετιαρία το Senator APC είναι θωρακισμένο και έχει δημιουργηθεί για αποστολές διάσωσης.

roshel-senator-arv34567654harpi640_1

Έχει ικανότητα μεταφοράς έως 12 ατόμων ενώ η θωράκισή του μπορεί να αντέξει ακόμα και εκρήξεις βλημάτων.

Φυσικά διαθέτει πολλά εντυπωσιακά στοιχεία τεχνολογίας όπως για παράδειγμα το σύστημα καθαρισμού του αέρα το οποίο είναι κατασκευασμένο για να ανταπεξέλθει σε χημικό ή ακόμα και πυρηνικό πόλεμο. Κάτι που σημαίνει πως ακόμα και στο χειρότερο σενάριο οι επιβάτες του Senator APC θα αναπνέουν καθαρό αέρα.

Επίσης είναι εξοπλισμένο με κάθε πιθανή συσκευή παρακολούθησης όπως θερμικές κάμερες, και κάμερες με υπέρυθρες ακτίνες. Τέλος το όχημα είναι εξοπλισμένο με υδραυλικούς μηχανισμούς οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απομακρύνουν τυχόν εμπόδια που θα κλείνουν το δρόμο του.

roshel-senator-arv34567654harpi640_2

Όπως καταλαβαίνετε το Senator APC έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για στρατιωτικούς σκοπούς και δεν προβλέπεται η πώλησή του σε ιδιώτες.

Πάντως η Roshel σημειώνει πως όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να αγοράσουν μια αντίστοιχη πολιτική έκδοση χωρίς στρατιωτικό εξοπλισμό αλλά με αντίστοιχη θωράκιση, δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου και βέβαια με έναν άκρως δελεαστικό εξοπλισμό επιβίωσης.

roshel-senator-arv34567654harpi640