ΕΥ ΖΗΝ

ΙΚΕΑ: Η πατέντα για να μην ενοχλείτε τον σύντροφό σας όταν ξυπνάτε νωρίτερα το πρωί

ΙΚΕΑ: Η πατέντα για να μην ενοχλείτε τον σύντροφό σας όταν ξυπνάτε νωρίτερα το πρωί - Κεντρική Εικόνα

Αυτό το άρθρο είναι για αυτούς που προσπαθούν να ντυθούν στο σκοτάδι, που περπατάνε στις μύτες για να μην κάνουν θόρυβο, που χτυπάνε στο κρεβάτι επειδή δεν θέλουν να ανάψουν το φως.

Για όλους εκείνους που δυστυχώς ξυπνάνε νωρίτερα από τον σύντροφό τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τον/την ξυπνήσουν.

Δεν φτάνει που ξυπνάνε νωρίτερα και έχουν ανάγκη από περισσότερο ύπνο, αλλά πρέπει και να κάνουν ησυχία για να μην ξυπνήσουν το ταίρι τους.  

Τα διαφορετικά ωράρια που έχετε δεν θέλετε με τίποτα να επηρέασουν αρνητικά την καθημερινότητά σας, ούτε τη σχέση σας. 

Και όπως και να έχει, όταν ξυπνάς τον άλλον που κοιμάται, μια λογική γκρίνια θα την έχεις, είτε εκείνη τη στιγμή, είτε λίγο αργότερα όταν θα σε πάρει τηλέφωνο. 

Πρέπει με κάποιο τρόπο το δώματιό σας να γίνει λειτουργικό. Ωστε το πρωί όταν ξυπνάτε και θέλετε να ντυθείτε, να μην φοβάστε ότι αν τον/την ξυπνήσετε θα έχετε φασαρίες. 

Κάντε το λίγο εικόνα στο μυαλό σας. Είναι 6 το πρωί και πρέπει να ξυπνήσετε για να πάτε στο γραφείο. Ο σύντροφός σας κοιμάται.

Τι κάνετε; Εχετε τρεις επιλογές:

Α) Ντύνεστε στο σκοτάδι χωρίς να βρίσκετε τα ρούχα που θέλετε στη ντουλάπα;

Β) Ανάβετε το φως και ξυπνάτε τον σύντροφό σας;

Γ) Ή θα υιοθετήσετε την πατέντα του IKEA και όλα μέλι γάλα;

H πατέντα του IKEA έχει ως εξής: Βάζετε μία διαχωριστική σκούρα κουρτίνα γύρω από το κρεβάτι ώστε να μην περνάει το φως και χρησιμοποιείτε LED φώτα μόνο μέσα στη ντουλάπα για να μπορείτε να διαλέξετε τα ρούχα που θα φορέσετε.

H κουρτίνα αυτή κοστίζει 79,99 ευρώ και θα την βρείτε εδώ:  

SANELA Κουρτίνα, 2 τεμ.

Πηγή: www.bovary.gr