ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Prakitker επενδύει 3,5 εκατ. ευρώ για το νέο κατάστημα της στην Ρόδο

Η Prakitker επενδύει 3,5 εκατ. ευρώ για το νέο κατάστημα της στην Ρόδο - Κεντρική Εικόνα

Στο άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στο νησί της Ρόδου, το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του την Παρασκευή 29 Ιουλίου προχωράει η Praktiker Hellas με στόχο την κάλυψη του νησιού της Ρόδου, αλλά και της ευρύτερης νησιωτικής περιοχής, όπως, μεταξύ άλλων, τα νησιά Κως, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος και Αστυπάλαια.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το 15ο κατά σειρά κατάστημα της Praktiker Hellas, και με συνολική επιφάνεια 5.100 τ.μ. (εκ των οποίων 2.700 τ.μ. χώροι πώλησης) και 170 θέσεις στάθμευσης, αποτελεί μια επένδυση ύψους €3,5εκ. (€1εκ. σε εξοπλισμό & €2,5εκ. σε αποθέματα προϊόντων)

Διαθέτει 35.000 προϊόντα σε μια ευρεία γκάμα τιμών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις διακόσμησης, εξοπλισμού και ανανέωσης για το σπίτι & τον κήπο καθώς και μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τις κατασκευές, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο,

Θα απασχολεί μια 50μελή ομάδα εξειδικευμένων εργαζομένων και θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών (π.χ. τεχνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες συναρμολόγησης, τοποθέτησης προϊόντων, μεταφορά, κτλ.), επιδιώκει την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με το νέο αυτό κατάστημα, και μετά από 25 έτη λειτουργίας, η Praktiker Hellas συμπληρώνει το αναπτυσσόμενο δίκτυό της που πλέον αποτελείται από το e-shop της (www.praktiker.gr) και τα 15 καταστήματά της σε όλη τη χώρα, συνολικής έκτασης 90.000 τ.μ., ενώ διαθέτει ετησίως 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες, υποστηρίζοντας τη φιλοσοφία DIY (Do it yourself) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Σελαλμαζίδης, Γενικός Διευθυντής της Praktiker Hellas, δήλωσε: «Το νέο μας κατάστημα στη Ρόδο είναι πραγματικά ένα κόσμημα για την οικογένεια της Praktiker, καθώς σε αυτό εφαρμόσαμε για πρώτη φορά το νέο μας concept σήμανσης και συνολικού στησίματος καταστήματος. Έρχεται ως συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας της Praktiker Hellas και του στρατηγικού στόχου της εταιρείας μας για ανάπτυξη παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Η Praktiker Hellas δεν έχει σταματήσει να αναζητά ευκαιρίες επένδυσης που έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε ολοένα και περισσότερα σημεία πανελλαδικά και παράλληλα, συμβάλλουν στη στήριξη της ελληνικής αγοράς».