ΕΛΛAΔΑ

Κρίθηκε αθώος 14 φορές σε μία ημέρα!

Κρίθηκε αθώος 14 φορές σε μία ημέρα! - Κεντρική Εικόνα

Αθώος 14 φορές(!) κρίθηκε την Παρασκευή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, 45χρονος που κατηγορούνταν για παραβίαση δικαστικής απόφασης!

Πρόκειται για συνολικά 14 υποθέσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του 45χρονου για παραβίαση δικαστικής απόφασης και συγκεκριμένα, τη μη επικοινωνία του ανήλικου παιδιού του με την πρώην σύζυγό του.

Η τελευταία κινήθηκε νομικά κατά του 45χρονου υποβάλλοντας σε βάρος του μηνύσεις, οι οποίες προσδιορίστηκαν και εκδικάστηκαν όλες χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των ποινικολόγων κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και  Δημήτριου Φούτση έκρινε ότι ο 45χρονος δεν τέλεσε τις πράξεις που κατηγορούντο και τον απάλλαξε από κάθε κατηγορία.

Σύμφωνα με τα κατηγορητήρια, ο 45χρονος φερόταν να είχε εμποδίσει – απαγορεύσει την επικοινωνία του ανήλικου παιδιού με την πρώην σύζυγό του κατά διαστήματα από το φθινόπωρο του 2012 έως και το φθινόπωρο του 2014.

Σημειώνεται πως ο 45χρονος διά των συνηγόρων του προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφα – πειστήρια, με τα οποία απέδειξε πως ουδέποτε εμπόδισε το παιδί του να συναντηθεί με τη μητέρα του.

Πηγή: www.rodiaki.gr