ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Επιστροφή στα 90s! Η Sega ανακοίνωσε τη Mega Drive Mini (photos & video)

Επιστροφή στα 90s! Η Sega ανακοίνωσε τη Mega Drive Mini (photos & video) - Κεντρική Εικόνα

H Nintendo το έχει κάνει ήδη δύο φορές – με τη NES mini και τη SNES mini – και έχει ξεπουλήσει. Ήρθε λοιπόν και η ώρα της Sega, του «μεγάλου αντιπάλου» από τα 80s και τα 90s, να κυκλοφορήσει επισήμως τη δική της νοσταλγική μίνι παιχνιδομηχανή με ενσωματωμένα παιχνίδια.

Την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο του Sega Fes 2018 ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2018 θα βγάλει στην αγορά τη Mega Drive Mini, πιστό αντίγραφο (σε πολύ μικρότερες διαστάσεις) της παιχνιδομηχανής Mega Drive.

Δεν υπάρχει ακόμη πληροφόρηση για τα παιχνίδια που θα είναι ενσωματωμένα στην Mega Drive Mini, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα λείπουν κλασικοί τίτλοι της Sega όπως οι «Sonic The Hedgehog», «Altered Beast», «Golden Axe», «Shinobi» (για να θυμηθείτε μερικούς από αυτούς, ρίξτε μια ματιά στη συλλογή φωτογραφιών στο τέλος του κειμένου).

View image on Twitter

Η Sega Mega Drive κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1988 στην Ιαπωνία, το 1989 στις ΗΠΑ (ως Sega Genesis) και το 1990 στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατ. κομμάτια παγκοσμίως.

Πηγή: www.reader.gr