ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανανεώνει το δίκτυο καταστημάτων της η Κωτσόβολος

Θέσεις εργασίας σε καταστήματα Κωτσόβολος - Λίστα με ειδικότητες - Κεντρική Εικόνα

Η Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις στο δίκτυό της, με ανακαινίσεις καταστημάτων της ανά την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο τρίμηνο ολοκληρώθηκαν ανακαινίσεις σε έξι καταστήματά της πανελλαδικά: δύο σε μεγάλα καταστήματα της Αττικής, στη Νέα Ερυθραία και το Ψυχικό, δύο σε καταστήματα της Κρήτης, στα Χανιά και το Ηράκλειο, αλλά και στο καταστήματα του Βόλου, ενώ στο Αίγιο, η εταιρεία απέκτησε ένα ολοκαίνουριο κατάστημα.

Τα καταστήματα της Κωτσόβολος ακολουθούν πλέον μια σχεδιαστική φιλοσοφία με «ανοιχτές βιτρίνες» για την παρουσίαση των προϊόντων, σύγχρονους χώρους με χρηστικότητα, όπως το concept «Ελάτε Σπίτι Μας», αλλά και σημεία εξυπηρέτησης “Support 360”, που αναδεικνύουν έξυπνα και αποτελεσματικά μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ προβάλλουν άριστα την προσέγγιση της Κωτσόβολος απέναντι στο σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά την ιδανική λύση.

Ο σχεδιασμός των νέων καταστημάτων, που βασίζεται στα διεθνή πρότυπα του Ομίλου Dixons – Carphone, αποσκοπεί στην άρτια εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών.

Στο κατάστημα της Νέας Ερυθραίας, ειδικότερα, συντελέστηκε ολική ανακαίνιση όλων των χώρων, εσωτερικά και εξωτερικά ενώ το κατάστημα Κωτσόβολος του Αιγίου μεταφέρθηκε σε νέο κεντρικό σημείο πόλης (Κορίνθου 52 & Αγίας Κυριακής),. Αλλά και τα καταστήματα στο Βόλο, τα Χανιά και το Ηράκλειο, επανασχεδιάστηκαν και διαμορφώθηκαν εσωτερικά, βελτιώνοντας τη λειτουργικότητά τους και την αισθητική ανάδειξη όλων των σημείων των καταστημάτων.