ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Λουκέτο σε κατάστημα Kωτσόβολος σε μεγάλο δήμο της Αθήνας (photos)

Δύο μεγάλα λουκέτα σε μέσα ενημέρωσης μετά την εκλογή Μητσοτάκη - Κεντρική Εικόνα

Παρατεταμένη ύφεση παρατηρείται στην αγορά των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με τους επαγγελματίες του χώρου να επαναλαμβάνουν τα τελευταία χρόνια το «κάθε πέρυσι και καλύτερα». 

Από την άλλη η ένταση του ανταγωνισμού σε μια όλο και πιο πιεσμένη αγορά φαίνεται ότι δημιουργεί προβλήματα και στα μεγάλα ονόματα της εγχώριας αγοράς. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το κλείσιμο καταστήματος σε έναν από τους μεγάλους δήμους της Αττικής, στο Γαλάτσι, καθώς με ανακοίνωσή της η αλυσίδα ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι πλέον δεν θα λειτουργεί, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα πιο κοντινά καταστήματα στο Mall Athens και στο κατάστημα Μεταμόρφωσης. 

Το δίκτυο καταστημάτων της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ αποτελείται από 95 σύγχρονα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, 69 εταιρικά και 26 franchise, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η χρήση 2016/2017 έκλεισε για την εταιρεία με αύξηση των προ φόρων κερδών κατά περίπου 44% και του κύκλου εργασιών κατά 11,5%. Παρά τη συνολική πτώση της αγοράς, βελτίωσε σημαντικά τις επιδόσεις της μέσω της οργανικής ανάπτυξης αλλά και της συγκεντροποίησης που επήλθε στην αγορά, ειδικά των λεγόμενων λευκών συσκευών, μετά την πτώχευση της «Ηλεκτρονικής» και την κατάρρευση της «Μαρινόπουλος».

Image result for κωτσοβολος γαλατσι