ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όμιλος Ηρακλής: Νέος CEO ο Δημήτρης Χανής

Όμιλος Ηρακλής: Δωρεά 300 τόνων αδρανών υλικών για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας - Κεντρική Εικόνα

Νέος διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Χανής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Χανής εντάχθηκε στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ το 2003, κατέχοντας διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις.

Το 2010 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΒΑ, θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, θέση από την οποία οργάνωσε επιτυχώς την ανάπτυξη νέων διεθνών αγορών, στρατηγικών συνεργασιών και νέων χρήσεων των βιομηχανικών ορυκτών. Το 2012 ανέλαβε τη θέση του διευθυντή της δραστηριότητας σκυροδέματος, ενώ το 2013 τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Lafarge Beton. Τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή εμπορίας του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ανέλαβε τον Μάιο του 2016.

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.