ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται η κόντρα με αιχμή την ονομασία της ΠΓΔΜ

Επίσημη διακοίνωση για το νέο όνομα της ΠΓΔΜ έλαβε ο ΟΗΕ - Κεντρική Εικόνα

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Το πρωί της Κυριακής, η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανέφερε πως «υπό τις παρούσες συνθήκες μπορεί να υπάρχει παράθυρο για επίλυση του ονοματολογικού» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διαπραγματεύεται «εν κρυπτώ», ενώ εκτίμησε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, λέγοντας πως η καρέκλα της εξουσίας είναι γλυκιά.

«Θα ήταν προτιμότερο για την κ. Μπακογιάννη να μην προκαλεί με τις εμπαθείς όσο και ανόητες επιθέσεις της εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Καμμένου και να δείξει επιτέλους λίγη σοβαρότητα για τα εθνικά θέματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου και καταλήγει: «Δυστυχώς, τα αντιμετωπίζει με μια επικίνδυνη ανευθυνότητα που αγγίζει τα όρια του γκροτέσκου και της φαρσοκωμωδίας, όταν δεν υπονομεύει τις εθνικές θέσεις για λόγους καθαρά προσωπικών επιδιώξεων και συμφερόντων».