ΕΛΛAΔΑ

Χατζηδάκης: Ανάγκη για ένα εθνικό σχέδιο υποδομών

Χατζηδάκης: Ανάγκη για ένα εθνικό σχέδιο υποδομών - Κεντρική Εικόνα

«Με όσα έγιναν στη Μάνδρα αναδείχθηκε η ανάγκη για ένα εθνικό σχέδιο υποδομών, έτσι ώστε κάθε υπουργός και κάθε αρμόδιος και αναρμόδιος να σταματήσει να κάνει τον δικό του προσωπικό σχεδιασμό, προκειμένου να υπάρξουν εθνικές προτεραιότητες όπως γίνεται στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες όπως σε Βρετανία, Γαλλία. Επίσης, κατέστη προφανής η ανάγκη για συνεργασία αλλά και για σαφές πλαίσιο αρμοδιοτήτων σε σχέση με την κυβέρνηση και την αυτοδιοίκηση, προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια καινούρια φάση με την Ελλάδα να γίνεται μια πραγματικά προηγμένη Ευρωπαϊκή χώρα». Τα παραπάνω υποστήριξε με δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης από τη Λάρισα, όπου και παρευρίσκεται στο 5ο προσυνέδριο της παράταξης.

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα αγροτικά ζητήματα που θα απασχολήσουν το προσυνέδριο της ΝΔ στη Λάρισα, λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαψευστεί».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του κόμματος « ο κ. Τσίπρας ενώ ανέβαινε πάνω στα φορτηγά και διαδήλωνε μαζί με τους αγρότες το μόνο που κατόρθωσε τελικά ήταν να περιορίσει το εισόδημα τους».

Επίσης, υποστήριξε πως στη χώρα χρειάζεται μια πολιτική με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σημειώνοντας πως «πρέπει να παραδεχτούμε όλοι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πριν και μετά τις εκλογές για πολλά χρόνια έλεγε τα ίδια πράγματα».

«Αυτό λοιπόν που υποσχόμαστε είναι υπευθυνότητα και αλήθεια. Και η ελπίδα που εκφράζουμε είναι η ελπίδα της αλήθειας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.