ΕΥ ΖΗΝ

Ξενοδοχείο της Σαντορίνης στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου

Ξενοδοχείο της Σαντορίνης στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου - Κεντρική Εικόνα

Το ξενοδοχείο Mystique στη Σαντορίνη συγκαταλέγεται στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Οι πιο πρόσφατες διακρίσεις του αφορούν την κατάταξή του στις λίστες καταξιωμένων εκδόσεων, όπως το CNN Travel, το Condé Nast Traveler και το BRIDES, του ομίλου Condé Nast με τα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Ειδικότερα, το Mystique, a Luxury Collection Hotel, συγκαταλέγεται στα 20 ομορφότερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη σύμφωνα με το CNN Travel καθώς και στα βραβεία 2016 BRIDES Best Honeymoon Resorts in Europe, ενώ το Condé Nast Traveller το κατατάσσει στην παγκόσμια λίστα των 10 ομορφότερων ξενοδοχείων που είναι χτισμένα στην κορυφή βράχων. Σημειώνεται ότι είναι το μόνο ελληνικό ξενοδοχείο που συμπεριλήφθηκε στις λίστες του Condé Nast Traveller και του BRIDES.

«Σκαρφαλωμένο στο 'χείλος του γκρεμού,' το Mystique ξεχωρίζει στην άκρη των ηφαιστεακών βράχων της Οίας, με απαράμιλλη πανοραμική θέα στη συγκλονιστική καλντέρα της Σαντορίνης και στα ατραφτερά νερά του Νοτίου Αιγαίου» τονίζει η ταξιδιωτική αρθρογράφος Krisanne Fordham, ενώ η Roberta Correia συμπληρώνει πως «η θέα στο Αιγαίο από το Mystique μπορεί να κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει». Κι επίσης: «Οι 39 ευάερες σουίτες και βίλες με τις μοναδικές καμπύλες είναι σκαλισμένες στο βράχο και διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες, ενώ το Aura Pool Bar, δίπλα στην πισίνα, είναι το ιδανικό σημείο για να δείτε το ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας εκπληκτικά cocktails».

Το ξενοδοχείο Mystique αποτελεί παγκοσμίου φήμης προορισμό μεταξύ των νεόνυμφων και αιώνια ρομαντικών και διακρίνεται για τις χαρακτηριστικές καμπύλες του, έμπνευση προερχόμενη από την αυθεντική αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, ενώ αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο σε μία απότομη πλαγιά της Καλντέρας της Οίας.