ΕΥ ΖΗΝ

Ο Ραλφ Λόρεν θα παρουσιάσει τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας στο γκαράζ του με φόντο τα αυτοκίνητά του

Ο Ραλφ Λόρεν χρίστηκε ιππότης στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ - Κεντρική Εικόνα

 

 

 

Αν και ολοένα και περισσότεροι σχεδιαστές μόδας επιλέγουν να παρουσιάσουν τις συλλογές τους στο Λος 'Αντελες ή στο Παρίσι και όχι στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ο Ράλφ Λόρεν παραμένει σταθερός.

Ωστόσο ο διάσημος σχεδιαστής μόδας επέλεξε να πρωτοτυπήσει, να παρουσιάσει τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017, στο ιδιωτικό γκαράζ που βρίσκεται στον λόφο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το γκαράζ στεγάζει τη συλλογή προσωπικών αυτοκινήτων του Ραλφ Λόρεν, η οποία θα χρησιμεύσει ως φόντο για την πασαρέλα, σύμφωνα με το WWD.

Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές συλλογές αυτοκινήτων στον κόσμο και περιλαμβάνει, Ferraris, Bugattis και Bentleys που χρονολογούνται από τη δεκαετία του '20 και του '30. Στο γκαράζ - παράδεισο κλασικών αυτοκινήτων του Ραλφ Λόρεν βρίσκονται μεταξύ άλλων, μία 1958 Ferrari Testarosa του 1958, Alfa Romeo Mille Miglia του 1938 και ένα Bentley Blower του 1929 και Mercedes-Benz SSK «Count Trossi» του 1930.

Το εμπορικό σήμα θα παρουσιάσει επίσης την ανδρική συλλογή Ralph Lauren Purple Label μαζί με τη γυναικεία συλλογή για πρώτη φορά.