ΕΛΛAΔΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του βιαστή της Δάφνης

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του βιαστή της Δάφνης - Κεντρική Εικόνα

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 52χρονου που συνελήφθη στη Δάφνη και σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ' εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Προηγήθηκε διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Πρόκειται για τον Παναγιώτη ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.