ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτές είναι οι νέες εκδόσεις του Jeep Renegade που μπορείς να αποκτήσεις

Αυτές είναι οι νέες εκδόσεις του Jeep Renegade που μπορείς να αποκτήσεις - Κεντρική Εικόνα

Στην Αράχωβα βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες το economy365.gr για να οδηγήσει τις νέες εκδόσεις του δημοφιλούς Jeep Renegade που έφτασαν στην ελληνική αγορά .

Τα Jeep Renegade ξεκίνησαν από τις εγκαταστάσεις της Autoone στην λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι με κατεύθυνση την Αράχωβα και μετά το Λιβάδι και το Jeep Camp.

Στα χέρια μας είχαμε τη νέα 4Χ2 έκδοση του Jeep Renegade με τον γνωστό ισχυρό και οικονομικό diesel κινητήρα των 1,6 λίτρων και 120 ίππων πλαισιωμένο όμως από ένα νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Το συγκεκριμένο κιβώτιο θεωρείται ημιαυτόματο αλλά αυτή είναι η τεχνική προσέγγιση του θέματος καθώς στο πόδι του οδηγού λειτουργεί σαν κανονικό αυτόματο με το μπόνους όμως ότι οι αλλαγές των σχέσεων είναι απόλυτα ανεπαίσθητες.

Το νέο κιβώτιο απέδειξε την αξία του στην εθνική οδό τόσο με την χαμηλή κατανάλωση όσο και με τις επιδόσεις του με το κυριότερο ατού του να είναι η αίσθηση που παρέχει καθώς ο οδηγός δεν νιώθει το σύνολο να «κρεμάει» ποτέ, κάτι που συμβαίνει με αρκετά αυτόματα. Το κιβώτιο DDCT  που τοποθετείται στο Jeep Renegade τοποθετείται πάντα στην σχέση που πρέπει προσφέροντας μία αίσθηση manual αλλά με την άνεση του αυτόματου και τιμή 27.200€ σε έκδοση Longtitude.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Jeep ανακοίνωσαν τη διάθεση του χειροκίνητου 1.6 diesel 4X2 με πακέτο εξοπλισμού Sport και τιμή από 21.900€, της οικονομικότερης τετρακίνητης έκδοσης στο lineup του Renegade με κινητήρα diesel δύο λίτρων εξοπλισμό Logtitude και τιμή μόλις 27.200€ αλλά και τετρακίνητης έκδοσης με βενζίνη στα 1.4 λίτρα με 170 ίππους και εξοπλισμό Limited με 28.060€

Oλα τα παραπάνω μοντέλα αλλά και όλα τα Jeep προσφέρονται με το πρόγραμμα Jeep Value που εγγυάται την επαναγορά τους σε προσυμφωνημένη τιμή, για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και είναι το μόνο πρόγραμμα που επιστρέφει μετρητά στον ιδιοκτήτη χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Έρχεται το νέο Jeep Compass

Στην ίδια εκδήλωση μάθαμε και τα πρώτα επίσημα νέα για το ολοκαίνουργιο Jeep Compass. Το Premium Compact SUV της Jeep θα ενσωματώνει όλες τις παραδοσιακές αξίες της εταιρίας στις ικανότητες εντός και εκτός δρόμου, την απαράμιλλη πολυτέλεια και τεχνολογίες αιχμής.

Θα προσφέρει νέα συστήματα μόνιμης τετρακίνησης με αυτόματη σύμπλεξη και αποσύμπλεξη σε κάθε ταχύτητα, επιδόσεις και οικονομία, 70 Συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, 17 συνδυασμούς κινητήρων (και συστημάτων μετάδοσης) από 1.4L έως 2.4L και συστήματα Infotainment UConnect τελευταίας γενιάς με οθόνες αφής HD έως 8.4 ίντσες, φωνητικές εντολές, Apple CarPlay και Android Auto.