ΕΛΛAΔΑ

Ενημερωτική εκδήλωση για τα φαινόμενα ασφαλιστικής απάτης από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών

Ενημερωτική εκδήλωση για τα φαινόμενα ασφαλιστικής απάτης από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών - Κεντρική Εικόνα

Ενημερωτική εκδήλωση για το ζήτημα της ασφαλιστικής απάτης, ενός φαινομένου που έχει αρνητικές συνέπειες τόσο για την ασφαλιστική αγορά όσο και για τους ασφαλισμένους θα πραγματοποιήσει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, η διάχυση στοιχείων και βέλτιστων πρακτικών από το εξωτερικό και η ενθάρρυνση ανταλλαγής απόψεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 14.00 - 18.00. στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE (Ναυάρχου Νικοδήμου 18 - 20, Αθήνα).

Θα γίνει παρουσίαση των πρακτικών που ακολουθεί η αγγλική αγορά για τη διαχείριση της ασφαλιστικής απάτης, από τον εκπρόσωπο του Insurance Fraud Bureau της Αγγλίας, Stephen Dalton. Επιπλέον, η ευρωπαϊκή διάσταση του φαινομένου της ασφαλιστικής απάτης θα παρουσιαστεί από την Λαμπρινή Γυφτόκωστα της Insurance Europe.

Μεταξύ των ομιλητών που θα τοποθετηθούν στην εκδήλωση θα είναι εκπρόσωποι της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Ελληνικής Αστυνομίας, του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικής Απάτης και εταιριών - μελών της ΕΑΕΕ.