ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτό είναι το Athens Capital Hotel, το νέο 5άστερο στην πλατεία Συντάγματος (photos)

Αυτό είναι το Athens Capital Hotel, το νέο 5άστερο στην πλατεία Συντάγματος (photos) - Κεντρική Εικόνα

 

Τα επίσημα εγκαίνια του είχε χτες το νέο 5στερο ξενοδοχείο Athens Capital Hotel που είναι τοποθετημένο στην πλατεία Συντάγματος.

Πρόκειται για μία σημαντική προσθήκη στο «χαρτοφυλάκιο« του Ομίλου Λάμψα στον οποίο ανήκουν μεταξύ άλλων και τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία και King George.

Πρόκειται για μία επένδυση της τάξης των 25 εκατ. ευρώ με το ακίνητο να βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου

Διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία προεδρική.

Αυτό είναι το τρίτο ξενοδοχείο με την υπογραφή της οικογένειας Λασκαρίδη στην “καρδιά” της Αθήνας, αποτελώντας μάλιστα και τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή επένδυση που ολοκληρώθηκε εν μέσω πανδημίας στην πρωτεύουσα.

Στα εγκαίνια χθες, με οικοδεσπότες την οικογένεια Λασκαρίδη, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από τον πολιτικό και επιχειρηματικό στίβο.

Το παρών έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων κ. Αδωνις Γεωργιάδης, ο νέος υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, ο πρώην υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, η υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, o δήμαρχος της Αθήνας κ. Κώστας Μπακογιάννης και θεσμοί φορείς του Τουρισμού.

Όπως ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Ρέτσος, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece κ. Ιωάννα Δρέττα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΜΨΑ κ. Τάσος Χωμενίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, ο Σπύρος Διβάνης του ομίλου Διβάνη, Αντρέας Μάνεσης του τουριστικού οργανισμού Manessis Travel, η κ. Τζένη Μήτση των Mitsis Hotels, o κ. Καλλίνικος Καλλίνικος του ομίλου Goldair και ο κ. Γιώργος Βερνίκος πρόεδρος της Vernicos Yacths.