ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις: Ξεκίνησαν οι πληρωμές Ιουλίου – Οι ημερομηνίες καταβολής επιδομάτων

Συντάξεις Οκτωβρίου: Από την ερχόμενη Δευτέρα οι πληρωμές – Αναλυτικά οι ημερομηνίες - Κεντρική Εικόνα

Ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουλίου στους δικαιούχους ενώ ακολουθούν τα επιδόματα μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Ειδικότερα:

-Στις 24 Ιουνίου 2021 θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

-Στις 25 Ιουνίου 2021 θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

-Στις 28 Ιουνίου 2021 θα καταβληθούν οι συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

-Στις 29 Ιουνίου 2021 θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Επίσης την ίδια ημερομηνία πληρώνονται οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

-Στις 30 Ιουνίου 2021 θα καταβληθούν οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ.

Ακολουθεί η καταβολή επιδομάτων

Σε ότι αφορά την πληρωμή των επιδομάτων, ο ΟΠΕΚΑ έχει ανακοινώσει ότι θα καταβάλει τα εξής επιδόματα και παροχές την Πέμπτη, 30 Ιουνίου, τελευταία εργάσιμη του μήνα:

-Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ

-Επίδομα Στέγασης

-Επίδομα γέννησης

-Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα

-Στεγαστική Συνδρομή

-Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων           

-Σύνταξη Υπερηλίκων

Ως γνωστόν, τα χρηματικά ποσά συντάξεων και επιδομάτων πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.