ΕΛΛAΔΑ

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα σούπερ μάρκετ και καταστήματα - Τι θα ισχύσει την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα σούπερ μάρκετ και καταστήματα - Τι θα ισχύσει την παραμονή Πρωτοχρονιάς - Κεντρική Εικόνα

Ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ θα παραμείνουν σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα λιανικής με click away.

Για τα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά με τη μέθοδο τoυ click away, το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι από τις 07:00 έως τις 21:00.

Ωστόσο, όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους καλό θα ήταν να ενημερωθούν για τα καταστήματα της αρεσκείας τους, μέσω των επίσημων ιστοσελίδων των επιχειρήσεων, ώστε να αποφύγουν... δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το ωράριο λειτουργίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Μία ώρα νωρίτερα πρόκειται να κλείσουν τα σούπερ μάρκετ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με το ωράριο τις παραμονές των γιορτών να διαμορφώνεται ως εξής:

  • Παραμονή Χριστουγέννων 24/12, 08:00 - 21:00
  • Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12, 08:00 - 20:00

Ανοιχτά τα καταστήματα την τελευταία Κυριακή του χρόνου.

Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, αλλά και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away θα είναι, ακόμη, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 20:00.

Άδωνις Γεωργιάδης: Προαιρετικά ανοιχτά τα σουπερμάκετ στις 3 Ιανουαρίου

Το ενδεχόμενο να είναι ανοιχτά τα σούπερμάρκετ και στις 3 Ιανουαρίου, έκανε γνωστό ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο MEGA, ο Α. Γεωργιάδης τόνισε πως «είναι δίκαιη και λογική η ανησυχία του επιχειρηματικού κόσμου για την πανδημία και για το πώς θα λειτουργήσει η αγορά μετά το lockdown».

«Δεν θα πρέπει να υποκρινόμαστε ότι η πανδημία δεν θα έχει επιπτώσεις. Για το λόγο αυτό τα μέτρα της κυβέρνησης φροντίζουν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό πλέγμα φροντίδας για τις επιχειρήσεις», πρόσθεσε.