ΕΛΛAΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας - «Μια γυναίκα πήρε το παιδί» (Video)

Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας - «Μια γυναίκα πήρε το παιδί» (Video) - Κεντρική Εικόνα

"Μια γυναίκα πήρε το παιδί μου. Φώναξε πρώτα ο συμμαθητής της το όνομα της, της είπε Μαρκέλλα πάω σπίτι. Η γυναίκα φώναξε στην Μαρκέλλα να πάει να της πει κάτι, και από εκείνη την ώρα εξαφανίστηκε. Δεν ξέρουμε τίποτα" είπε η μητέρα της 10χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

 "Δεν πάει σε κάποιο άτομο το μυαλό μας" τόνισε ο πατέρας του κοριτσιού.

Την εξαφάνισή της γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του και το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με την οποία το ανήλικο κορίτσι έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 46 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια, ενώ κουβαλούσε γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.Στην ίδια ανακοίνωση απευθύνεται έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Η μητέρα της, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" τόνισε ότι ένας συμμαθητής της, που ήταν μαζί της μετά το σχόλασμα, ανέφερε ότι τη μικρή Μαρκέλλα προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία φώναξε τη 10χρονη με το όνομά της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του κοριτσιού, η Μαρκέλλα έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση και από τότε αγνοείται.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές αξιολογούν την μαρτυρία ενός συμμαθητή της 10χρονης οποίος αναφέρει πως μια γυναίκα πλησίασε το κορίτσι και την αποκάλεσε μάλιστα με το όνομά της.

Η Μητέρα 

Ο Πατέρας