ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση προέδρου ΟΣΕ με αιχμές κατά Καραμανλή: Αδύνατη η όποια «παραγωγική συνεργασία με τον υπουργό»

Παραίτηση προέδρου ΟΣΕ με αιχμές κατά Καραμανλή: Αδύνατη η όποια «παραγωγική συνεργασία με τον υπουργό» - Κεντρική Εικόνα

Με ευθείες αναφορές κατά του υπουργού υποδομών και μεταφορών Κ. Καραμανλή, συνόδευσε την επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης του ο πρώην – από προχθές – πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Κ. Σπηλιόπουλος.

Παραίτηση προέδρου ΟΣΕ με αιχμές κατά Καραμανλή: Αδύνατη η όποια «παραγωγική συνεργασία με τον υπουργό» - Media

Ο Αχαιός πολιτικός στην δημοσιοποίηση της παραίτησής του αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Υπέβαλα σήμερα (σ.σ. χθες 3/6/2020) την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ. Και αυτό διότι δεν κατέστη δυνατή η οποιαδήποτε παραγωγική συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, η οποία θα ήταν αναγκαία και επωφελής για τον Οργανισμό, παρά τις συνεχείς προσπάθειες που κατέβαλα για το σκοπό αυτό.»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrastimes.gr ο κ. Σπηλιόπουλος στην αναλυτική επιστολή παραίτησής του κάνει συγκεκριμένες αναφορές στις δυσκολίες και τα προσκόμματα που συνάντησε κατ’ επανάληψη παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να υπάρξει συνεργασία με τον κ. Καραμανλή, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί ποτέ κάτι τέτοιο.