ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει - Κεντρική Εικόνα

 

Είναι δαιμόνιος ο Πρόεδρος. Ο Αθανάσιος Σαββάκης, αεικίνητος και ευρηματικός αναλαμβάνοντας ακόμα και καθήκοντα δημοσιογράφου συντονιστή, συμμετείχε στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση που διοργάνωσε η εφημερίδα Μακεδονία και αφορούσε την επόμενη μέρα για την πανδημία και για τις πρωτοβουλίες που θα λάβει η ΕΕ.

Ο Πρόεδρος του ΣΒΕ παρουσίασε την έρευνα που διεξήγαγαν και η οποία αποτυπώνει ότι η ρευστότητα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην Περιφέρεια, παρά το οποίο στηρίζουν τις επιλογές της Κυβέρνησης αναφορικά με την κρίση. Με προσεκτικά δομημένες ερωτήσεις ο Έλληνας Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς και με τον πάντα ορθά δομημένο και μετρημένο λόγο του αποτύπωσε τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η ΕΕ αλλά και όλα όσα θα κάνει στο μέλλον για να βρεθεί πιο προετοιμασμένη έναντι του παγκόσμιου ανταγωνισμού σε ενδεχόμενο νέας κρίσης.

Αν και συμφωνήσαν σχεδόν σε όλα, εκεί που πραγματικά φάνηκαν σαφώς ευθυγραμμισμένοι είναι ότι «σαν την Χαλκιδική δεν έχει». Είναι γνωστή, άλλωστε, η αγάπη του Αντιπροέδρου για την Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα την Χαλκιδική που έχει εξοχική κατοικία και επισκέπτεται ανελλιπώς.