ΕΛΛAΔΑ

Κορωνοϊός: Κραυγή απελπισίας από την Καστοριά - Ζητούν δωρεά μασκών υψηλής προστασίας για γιατρούς και ΕΚΑΒ από πολίτες και ιδιώτες!

Κορωνοϊός: Στους 40 οι νεκροί - Έκτο θύμα από την Καστοριά - Κεντρική Εικόνα

Οταν το επίσημο κράτος εξαντλείται σε μέτρα όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας ή η καραντίνα για ολόκληρα χωριά και δεν φαίενται διατεθειμένη να δώσει χρήμα για το δημόσιο σύστημα υγείας, τότε τα νοσοκομεία εκλιπαρούν τους πολίτες ή και τους ιδιώτες επιχειρηματίες να τους προσφέρουν τα απαραίτητα υλικά για να κάνουν τη δουλειά τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς. 

Κραυγή απελπισίας από την Περιφερειακή Ενότητα και τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτρη Σαββόπουλο που ζητούν από τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και ιδιώτες που μπορεί να έχουν μάσκες υψηλής προστασίας προσώπου "να τις διαθέσουν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ Καστοριάς προκειμένου να διευκολύνουν το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού".

Στην ανακοίνωση της η αντιπεριφέρεια Καστοριάς τονίζει ότι "οι ανάγκες είναι τεράστιες και ότι όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι προστατεύοντας τις δομές υγείας, προστατεύουμε τον εαυτό μας".

Τέλος τονίζεται ότι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν το παραπάνω υγειονομικό υλικό μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 το βράδυ, στα τηλέφωνα: 24673 50200/1.