ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία με τα γαλακτοκομικά Όλυμπος απέκτησε γνωστή φίρμα μεταλλικού νερού

Η εταιρεία με τα γαλακτοκομικά Όλυμπος απέκτησε γνωστή φίρμα μεταλλικού νερού - Κεντρική Εικόνα

Στην εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. των αδερφών Σαράντη, μητρική εταιρεία της ΟΛΥΜΠΟΣ , καταλήγει η εταιρεία φυσικού μεταλλικού νερού «Δουμπιά», θυγατρική της οινοποιίας «Μαλαματίνα». Στον διαγωνισμό που διεξήχθη χθες Πέμπτη για την βορειοελλαδίτικη εταιρεία που εκμεταλλεύεται το φυσικό μεταλλικό νερό, που αναβλύζει από την πηγή των Αγίων Αποστόλων, στην κοινότητα Δουμπιά του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, υπεβλήθησαν δύο προσφορές. Εκτός από την Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε., η οποία προσέφερε λίγο πάνω από 2 εκατ.ευρώ, προσφορά υπέβαλε και το κυπριακό fund το οποίο είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τη Δουμπιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, το καθαρό αποτέλεσμα του διαγωνισμού δεν αφήνει περιθώρια αμφισβητήσεων. Το δε τίμημα κινείται εντός των ορίων που είχαν θέσει ως στόχο τόσο η Μαλαματίνα όσο και η Ernst & Young που πραγματοποίησε τις επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές και υλοποίησε τη διαδικασία.

H Θεσσαλική επιχείρηση που πρόσφατα ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας αναψυκτικών “Κλιάφα”, διευρύνει σταθερά το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο εξελισσόμενη σε μια μεγάλη εταιρεία τροφίμων.