ΕΛΛAΔΑ

Στο «σφυρί» ξανά το διατηρητέο της Βουκουρεστίου που ανήκε στον Λάκη Γαβαλά (Photos)

Στο «σφυρί» ξανά το διατηρητέο της Βουκουρεστίου που ανήκε στον Λάκη Γαβαλά (Photos) - Κεντρική Εικόνα

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ακίνητα του Κολωνακίου, το οποίο κατά το παρελθόν είχε συνδεθεί με τον Λάκη Γαβαλά και τα γνωστά καταστήματα ένδυσης και αξεσουάρ LAK.

O λόγος για το διατηρητέο στην οδό Βουκουρεστίου 33 το οποίο ακριβώς λόγω των χρεών του επιχειρηματία περιήλθε με τιμή λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ, πριν από ένα χρόνο, στην ιδιοκτησία του ομίλου της Alpha Bank, η οποία ήταν και αυτή που είχε τότε το ρόλο της επισπεύδουσας του πλειστηριασμού. Τώρα, η τράπεζα αναρτά εκ νέου πωλητήριο, προκειμένου να αξιοποιήσει και τη θετική συγκυρία, δεδομένου ότι τα «καλά» ακίνητα του κέντρου αποτελούν αυτή την στιγμή μεγάλο δέλεαρ για τους εγχώριους αλλά και τους ξένους επενδυτές.

Από πλευράς της τράπεζας, τις διαδικασίες «τρέχει» η Alpha Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων Α.Ε., με σύμβουλο την Delfi Partners & Co.

Για την πώληση του κτιρίου, συνολικής επιφάνειας 766 τ.μ., πραγματοποιείται διαγωνισμός, με την Alpha Διαχείρισης Ακινήτων να έχει ήδη απευθύνει πρόσκληση στους υποψηφίους. Το ακίνητο είναι αυτοτελές, τριώροφο, βρίσκεται στην «καρδιά» του εμπορικού κέντρου του Κολωνακίου ενώ προσφέρεται για πάσα χρήση: Το διατηρητέο μπορεί να στεγάσει γραφειακούς χώρους, χώρους ξενοδοχειακής χρήσης, εμπορικών καταστημάτων, εκθέσεων ή ακόμη και κατοικίας όπως προβλέπεται από την πολεοδομική νομοθεσία.