ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

OPEN και Έθνος «ακονίζουν» τα μαχαίρια για άγρια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση

OPEN και Έθνος «ακονίζουν» τα μαχαίρια για άγρια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση - Κεντρική Εικόνα

Ειναι θέμα χρόνου - όπως όλα δείχνουν, να κηρύξουν «πόλεμο» τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας Σαββίδη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ξεκινώντας από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του enimerosi24, οι τελευταίες εξελίξεις μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ λειτουργεί σαν σπίρτο σε αχυρώνα και απειλεί να τινάξει στον αέρα όχι μόνο τα ποδοσφαιρικά πράγματα, αλλά να πυροδοτήσει εξελίξεις και στο πολιτικό σκηνικό.

Η απειλή του ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη ότι θα παραιτηθεί, καθώς όμως και δημάρχων που έχουν εκλεγεί με την κυβερνητική πλειοψηφία οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό του δικεφάλου του Βορρά δείχνει οτι το πρόβλημα “χτυπάει” την πόρτα του πρωθυπουργού που θα πρέπει να ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά για να δώσει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

Πάντως στο OPEN και το Εθνος - που σημειωτέον έχει διακόψει εδω και καιρό την ημερήσια έκδοσή του και κυκλοφορεί μονο τις Κυριακές - χτύπησε συναγερμός και όλοι είναι με «το όπλο παρά πόδα»!

Αναμένουν εντολές και όπως λένε χαρακτηριστικά αν αποδειχθεί σκοπιμότητα (δείχνοντας Ολυμπιακό και Μαρινάκη) θα είναι αιτία πολέμου και άγριας αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση! Είναι γεγονός οτι οι συνέπειες θα είναι πολιτικές, δεδομένου ότι ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών στη βόρεια Ελλάδα ερμηνεύει τις εξελίξεις ως μια προσπάθεια του κράτους των Αθηνών να φρενάρει το δρόμο του ΠΑΟΚ, αλλά και προσωπικά του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.