ΕΛΛAΔΑ

Ληστές βενζινάδικου για να γλιτώσουν πέταξαν το χρηματοκιβώτιο στους διώκτες τους αστυνομικούς

Νέα «εισβολή» με αυτοκίνητο - Στο στόχαστρο ληστών το «Πλαίσιο» στο Περιστέρι (Photo) - Κεντρική Εικόνα

Επεισοδιακή ληστεία μετά την οποία ακολούθησε καταδίωξη, σημειώθηκε περίπου 20 λεπτά μετά τις δύο τα ξημερώματα στο 19ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Ελευσίνας.

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε πρατήριο καυσίμων και αφού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο υπό την απειλή αντικειμένων, στη συνέχεια αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ταμείο ακόμη και το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, το οποίο το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους.

Την στιγμή που βρίσκονταν και πάλι επί της Εθνικής Οδού, πλήρωμα διερχόμενου περιπολικού τους αντιλήφθηκε και ακολούθησε αμέσως καταδίωξη, η οποία κατέληξε στη συμβολή των οδών Αφών Κυπραίου και Μιχαήλου, στην Ελευσίνα, όπου οι δράστες για να αναγκάσουν τους αστυνομικούς να μην τους ακολουθήσουν, παράτησαν εκεί το χρηματοκιβώτιο, στην μέση του δρόμου και συνέχισαν την προσπάθεια διαφυγής τους, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, όχι όμως και τους δράστες για τους οποίους συνεχίστηκαν οι αναζητήσεις, δίχως όμως αποτέλεσμα.