ΕΛΛAΔΑ

Τραγωδία στη Λαμία: Η προφητική συμβουλή της χαροκαμένης μάνας του 15χρονου ποδηλάτη

To ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας του άτυχου 15χρονου στη Λαμία - Κεντρική Εικόνα

Η νέα ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει από χθες την νύχτα την Λαμία , δεν έχει τέλος, αφού έρχονται στο φως λεπτομέρειες από το τραγικό δυστύχημα όπου ένας 15χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του στις παρυφές του Καραβόμυλου.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο της Λαμίας, αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο δίδυμος αδελφός του και ένα ακόμη παιδί της ανέμελης συντροφιάς νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο για την ζωή τους.

Η τραγωδία για την οικογένεια του 15χρονου,συνεχίσθηκε από ανείπωτες συμπτώσεις, αφού και οι δύο γονείς του είναι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και ειδικά ο πατέρας είναι εντατικολόγος και διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, του τμήματος δηλαδή που "υποδέχτηκε" το έκτακτο αυτό περιστατικό. 

H προφητική συμβουλή της μάνας

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής,η μητέρα του 15χρονου, είχε συμβουλέψει χθες το βράδυ τα παιδιά να μην κάνουν την βόλτα τους στον συγκεκριμένο δρόμο λόγω της επικινδυνότητάς του. Η τραγική οικογένεια διατηρεί εξοχική κατοικία κατοικία στην περιοχή του Καραβόμυλου και περνούσε τις διακοπές της λόγω της κοντινής απόστασης από την Λαμία.