ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το συγχαρητήριο τηλεφώνημα της Άννας Διαμαντοπούλου στον Γιάννη Ραγκούση

Το συγχαρητήριο τηλεφώνημα της Άννας Διαμαντοπούλου στον Γιάννη Ραγκούση - Κεντρική Εικόνα

Ένα θερμό τηλεφώνημα δέχτηκε την Τετάρτη ο Γιάννης Ραγκούσης που εξέπληξε τους πάντες, καθώς μέσα σε ελάχιστο χρόνο από όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του κατόρθωσε και εκλέχτηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Πειραιά.

Σύμφωνα με το news247.gr το τηλεφώνημα ήταν από την Άννα Διαμαντοπούλου, με την οποία συνυπήρξε στο ΠΑΣΟΚ. Και οι δυο τους, μάλιστα, υπήρξαν για ένα διάστημα στενότατοι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, πλην όμως στην πορεία οι δρόμοι τους χώρισαν, καθώς ο καθένας τους ακολούθησε διαφορετική πορεία.

"Παρά τις πολιτικές μας διαφωνίες, που είναι και μεγάλες, σε πήρα να σε συγχαρώ. Πέτυχες με την εκλογή σου ένα άθλο" φέρεται να είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η πρώην Επίτροπος, ξαφνιάζοντάς τον ευχάριστα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου, μάλιστα, είχε προχωρήσει πρόσφατα και σε μια ακόμα κίνηση πολιτικού πολιτισμού, όταν συμμετείχε στην εκδήλωση του e-kyklos του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά το επεισόδιο που έγινε μεταξύ του πρώην Προέδρου και της Φώφης Γεννηματά.

Η Άννα Διαμαντοπούλου, πάντως, γνώριζε εδώ και καιρό πως δεν θα είναι στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς φέρεται να υπήρχε βέτο από το λεγόμενο "καραμανλικό" μπλοκ.

Η πρώην Επίτροπος, ωστόσο, μόνο δυσαρεστημένη δεν είναι, καθώς φέρεται αποφασισμένη να ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο το "Δίκτυο" που έχει ιδρύσει και το οποίο, κατά κοινή παραδοχή, έχει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη δράση!

Πηγή: www.topontiki.gr