ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κακλαμάνης «ξεκόβει» κάθε κουβέντα για επιστροφή Καμμένου στη ΝΔ

Ο Κακλαμάνης «ξεκόβει» κάθε κουβέντα για επιστροφή Καμμένου στη ΝΔ - Κεντρική Εικόνα

Κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο απέκλεισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές κάλπες της 7ης Ιουλίου.

"Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι υπήρξαν τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στελεχών που έκαναν κρούση να είναι σε δικά μας ψηφοδέλτια αλλά η απάντηση ήταν αρνητική" είπε.

Ερωτηθείς για την άποψή του για τον Γιάννη Στουρνάρα, υπογράμμισε πως η διαφορά του με τον κεντρικό τραπεζίτη και πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά είναι γνωστή εδώ και χρόνια και καθαρά πολιτική και όχι προσωπική με τον κύριο Κακλαμλάνη να χρεώνει στον κ.Στουρνάρα την εμμονή του σε θέσεις του ΔΝΤ αλλά και για την διατήρηση του ΕΝΦΙΑ.

Για τις εκλογές τόνισε πως η ΝΔ έχει στόχο την αυτοδυναμία μέσω του περιορισμού της δύναμης των μικρότερων κομμάτων που βρίσκονται στα δεξιά της, ενώ ερωτηθείς για τον Γιάνη Βαρουφάκη είπε πως θα έχει ενδιαφέρον η κοινοβουλευτική του αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό των "ναι" στις επιδιώξεις των δανειστών.