ΕΥ ΖΗΝ

Έλεγε μια... μαγική ατάκα, και έτρωγε δωρεάν για έναν χρόνο σε αλυσίδα φαστ φουντ

Έλεγε μια... μαγική ατάκα, και έτρωγε δωρεάν για έναν χρόνο σε αλυσίδα φαστ φουντ - Κεντρική Εικόνα

Στα χέρια της αστυνομίας κατέληξε ένας 27χρονος άνδρας από τη Νότια Αφρική, ο οποίος σκαρφίστηκε ένα ευφάνταστο σχέδιο, προκειμένου να τρώει δωρεάν σε αλυσίδα ταχυφαγείων, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τοπικά μέσα και σύμφωνα με το India Today.

Ο 27χρονος φοιτητής φέρεται να δήλωνε επί ένα χρόνο στους υπαλλήλους της αλυσίδας καταστημάτων ότι βρισκόταν σε αποστολή από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, προκειμένου να κάνει ελέγχους ποιότητας.

Φορώντας κοστούμι, σύμφωνα πάντα με τον τοπικό Τύπο, ο άνδρας επισκεπτόταν κάθε μέρα διαφορετικό κατάστημα, κυρίως στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής, ενώ έφερε μαζί του μια κάρτα με το σήμα της εταιρείας και το όνομά του, προκειμένου να… αποδεικνύει ότι προέρχεται από τα κεντρικά γραφεία.

Ορισμένες φορές, δε, φρόντιζε να μεταβαίνει στα καταστήματα με πολυτελή οχήματα, εκμεταλλευόμενος πως ένας φίλος του εργαζόταν ως οδηγός λιμουζίνας, προκειμένου να ενισχύσει το προφίλ του «στελέχους» της εταιρείας.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες αναφορές, ήταν τόσο πειστικός που οι υπάλληλοι των καταστημάτων φρόντιζαν να τον εξυπηρετούν αμέσως, αφού του επέτρεπαν να ελέγχει πως όλα στην κουζίνα λειτουργούν όπως πρέπει.

Τελικά η υπερβολική σιγουριά του, σύμφωνα πάντα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον πρόδωσε μετά από έναν χρόνο, όταν αποκαλύφθηκε πως ουδεμία σχέση έχει με τα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας ταχυφαγείων.

Πλέον ο 27χρονος αναμένεται να οδηγεί στη Δικαιοσύνη, για απάτη σε βάρος της εταιρείας και των υπαλλήλων της.