ΔΙΕΘΝΗ

Μνημόνιο συνεργασίας OnLine Data - Redeplan

Μνημόνιο συνεργασίας OnLine Data - Redeplan - Κεντρική Εικόνα

Οι εταιρείες OnLine Data AΕ και Redeplan ΑΕ Consultants προχώρησαν στη σύναψη μνημονίου στρατηγικής συνεργασίας (ΜΟU) για την προσφορά ολοκληρωμένων συμβουλευτικών λύσεων σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας και της βιομηχανίας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός του μνημονίου συνεργασίας (ΜΟU) μεταξύ της OnLine Data και της Redeplan είναι να συνδράμουν αποτελεσματικά στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της αναπτυξιακής πορείας των επιχειρήσεων που θα τις εμπιστευτούν. Τόσο οι νέες επιχειρήσεις που διεκδικούν μερίδιο αγοράς στους τομείς που δραστηριοποιούνται, όσο και οι καθιερωμένες εταιρείες που προσδοκούν μακροχρόνια ανάπτυξη και επέκταση σε νέες αγορές χρειάζονται συμβουλευτικούς οργανισμούς που μπορούν να σταθούν ουσιαστικοί αρωγοί στους στόχους τους για ανελικτική επιχειρηματικότητα.

Αυτές τις ανάγκες έρχεται να καλύψει η στρατηγική συνεργασία της OnLine Data με τη RedePlan, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η ψηφιοποίηση, η οργανωτική ανασυγκρότηση και η διαχειριστική αλλαγή με προσανατολισμό στη δημιουργία καινοτομίας, η εγκατάσταση ή μετεγκατάσταση σε χωροθετημένες περιοχές με νομικά κατοχυρωμένες χρήσεις γης που διασφαλίζουν και προάγουν την υψηλή περιβαλλοντική προστασία και τη βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση του παραγωγικού εξοπλισμού, αποτελούν τη βάση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι δύο εταιρείες μέσα από το μνημόνιο συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, «Η απόφαση του μνημονίου συνεργασίας στηρίχθηκε, εκτός των άλλων, στις δοκιμασμένες  σχέσεις, αλλά και στις αντιλήψεις που από κοινού υπερασπιζόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια με τον Μανώλη Μπαλτά με στόχο την αναβάθμιση του επιχειρηματικού status της εφοδιαστικής αλυσίδας στη χώρα μας». 

Ο Μανώλης Μπαλτάς, Διευθύνων Σύμβουλος της RedePlan σημειώνει, «Η ανάπτυξη ορθών συνθηκών  επιχειρηματικότητας και λειτουργίας είναι οι μόνες που διασφαλίζουν και προδιαγράφουν υψηλή ανταγωνιστικότητα στο διεθνές περιβάλλον που έλκεται και ευνοεί την "πράσινη" ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, ως βασικούς πυλώνες της αειφορίας και της παγκόσμιας Βιωσιμότητας των επιχειρήσεων».