ΕΛΛAΔΑ

Από Εύη έγινε Ευδοξία και από... playmate ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Βούλα (photos)

Από Εύη έγινε Ευδοξία και από... playmate ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Βούλα (photos) - Κεντρική Εικόνα

Τα χρόνια πέρασαν και έχουν αλλάξει πολλά για την Εύη Χειλά. Στην Ελλάδα έγινε γνωστή ευρέως πριν από περίπου 20 χρόνια και πριν τα social media εισβάλλουν στη ζωή μας. Ήταν στα πρωτοσέλιδα των ανδρικών περιοδικών και των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων. Το 2000 η Εύη συμμετείχε στο διαγωνισμό Playmate και κέρδιζε τη δεύτερη θέση. Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια και μοντέλο και οι σέξι φωτογραφίες της ήταν το σήμα κατατεθέν της! 

Ξεκίνησε από τα 14 της τις φωτογραφίσεις για ρούχα, έκανε χοροθέατρο και ασχολήθηκε με την υποκριτική. Μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Η αγάπη είναι ελέφαντας» με την Δήμητρα Ματσούκα, απομακρύνθηκε από την υποκριτική λόγω προβλήματος στις φωνητικές της χορδές.

Μετά πέρασε στην παρουσίαση εκπομπών και από τις δύσκολες στιγμές της ζωής της, ήταν όταν το 2014 έχασε το αδελφό της που υπεραγαπούσε όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος που επέβαινε συνετρίβη στην Σπάρτη.

Σήμερα η Εύη Χειλά, άλλαξε λουκ, λέγεται Ευδοξία και διεκδικεί την ψήφο των Δημοτών της Βούλας ως δημοτική σύμβουλος. Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κυριολεκτικά αγνώριστη με chic ντύσιμο στην παρουσίαση του συνδυασμού «Πόλη να ζεις».


Evi_XeilaEvi_Xeila1