ΕΛΛAΔΑ

Απολύθηκε από το Open ο υπάλληλος που ανέβασε τη συνέντευξη Τσίπρα στο Web TV (video)

Απολύθηκε από το Open ο υπάλληλος που ανέβασε τη συνέντευξη Τσίπρα στο Web TV (video) - Κεντρική Εικόνα

Παρελθόν από το ανθρώπινο δυναμικό του Open TV αποτελεί ο άνθρωπος που ανήρτησε στο Web TV του καναλιού το επίμαχο βίντεο με τον εκτός αέρα «πικάντικο» διάλογο του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού, Έλλη Στάη, μιας και όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, έχει ήδη απολυθεί.

Συγκεκριμένα, ο διάλογος της Έλλης Στάη με τον πρωθυπουργό μεταδόθηκε από την σατυρική εκπομπή του Σκάι, Ράδιο Αρβύλα, τη Δευτέρα και μάλιστα η δημοσιογράφος έκανε αρχικά λόγο για προϊόν υποκλοπής.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε πως το βίντεο βρέθηκε αναρτημένο στο Web TV του Open, οπότε δεν τίθεται θέμα υποκλοπής.

Σήμερα, η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, στην εκπομπή Happy Day του Alpha, αποκάλυψε πως το κανάλι γνώριζε την ύπαρξη του βίντεο και μάλιστα ο άνθρωπος που το ανάρτησε, πιθανότατα κατά λάθος, έχει απολυθεί εδώ και καιρό.

«Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ, άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που διέρρευσε το βίντεο έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο Web TV.  Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολύ ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε, αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη ένα «συγγνώμη» ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Δείτε το επίμαχο βίντεο που κόστισε τη θέση του υπαλλήλου στο Open TV: