ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Boυλγαρική εταιρεία τροφίμων μετά την Ελλάδα επεκτείνεται και στη ΝΑ Ευρώπη

Boυλγαρική εταιρεία τροφίμων μετά την Ελλάδα επεκτείνεται και στη ΝΑ Ευρώπη - Κεντρική Εικόνα

Με ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα στην παραγωγή, αποθήκευση και εξαγωγή τροφίμων ξεκίνησε το 2019 η εταιρεία τροφίμων "Bella Bulgaria". Όπως ανακοινώθηκε, η εταιρεία επενδύει πάνω από 15 εκατομμύρια λέβα για την κατασκευή υπερσύγχρονων αυτοματοποιημένων γραμμών και συστημάτων ελέγχου ποιότητας και για την κατασκευή νέων αποθηκών στη χώρα.

Το 2019 η Bella Βουλγαρία επεκτείνει την παρουσία της στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ανοίγοντας ένα εμπορικό υποκατάστημα στη Σερβία. Τα έργα θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους, μεταδίδουν βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

"Προσπαθούμε να δώσουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας και δουλεύουμε σύμφωνα με τον "παλμό" των κοινοτήτων στις οποίες συμμετέχουμε, γι 'αυτό θέλουμε τα βουλγαρικά τρόφιμα να προέρχονται και να έχουν μόνο βουλγαρικές πρώτες ύλες" δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια της "Bella Bulgaria", Έλσα Μάρκοβα (Elsa Markova).

Η "Bella Βουλγαρίας" επεκτείνει την παρουσία της στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η είσοδός της στην αγορά της Σερβίας γίνεται με τη διάθεση του πλήρους χαρτοφυλακίου των προϊόντων που διαθέτει, τα οποία πλέον θα βρίσκονται σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής. Πρόκειται για την τρίτη εξωτερική (εκτός Βουλγαρίας) εμπορική αντιπροσωπεία της Bella Bulgaria (είχαν προηγηθεί η Ρουμανία το 2007 και η Ελλάδα το 2012).

Η εταιρεία αναπτύσσει εξαγωγικές δραστηριότητες από το 2006. Τα προϊόντα της Bella Bulgaria γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους καταναλωτές στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία. Η εστίαση στις προτιμήσεις των πελατών και των καταναλωτών επιτρέπει στην Bella Bulgaria να διατηρήσει τη σημαντική της θέση στη βιομηχανία τροφίμων σε διάφορες χώρες, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.