ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παρασημοφόρηση Κοπελούζου από τον Πρόεδρο της Ιταλίας

Παρασημοφόρηση Κοπελούζου από τον Πρόεδρο της Ιταλίας - Κεντρική Εικόνα

Για την συνεισφορά του στην προώθηση και ανάπτυξη της ελληνοιταλικής επιχειρηματικής συνεργασίας τιμήθηκε ο Δημήτρης Κοπελούζος, Πρόεδρος του Ομίλου Copelouzos Group, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Πρεσβεία της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοπελούζος τιμήθηκε με το «Διάσημο του τάγματος του Άστρου της Ιταλίας» (“STELLA D’ITALIA”) με τον τίτλο του Ιππότη (Cavaliere) που του απένειμε ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας. Το Διάσημο της τάξεως του Cavaliere παρέδωσε στον κ. Κοπελούζο ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, Luigi Marras.

Το Διάσημο απονέμεται σε Ιταλούς και σε πολίτες άλλων χωρών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, συμβάλλουν αποφασιστικά στην οικοδόμηση επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων της Ιταλίας με άλλες χώρες.

Ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Luigi Marras αναφέρθηκε, στην σημαντικότατη προσφορά του κ. Κοπελούζου, στην προώθηση των Ελληνο-Ιταλικών σχέσεων και στην πολύτιμη βοήθεια που παρείχε σε Ιταλούς επιχειρηματίες, οι οποίοι εργάζονται για την εγκαθίδρυση επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών με σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ο κ. Κοπελούζος ευχαρίστησε την Ιταλική Δημοκρατία, για αυτήν την σημαντική τιμητική διάκριση, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την Ελλάδα να ενισχύονται και να προάγονται οι διμερείς σχέσεις μεταξύ κρατών με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία τους.