ΕΛΛAΔΑ

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Χρήστης ναρκωτικών ο ένας κατηγορούμενος, αποκάλυψε η μητέρα του

Ανατριχαστική εξέλιξη στην υπόθεση Τοπαλούδη: Ο ένας κατηγορούμενος φέρεται να βίασε ξανά μετά τη δολοφονία! - Κεντρική Εικόνα

Νέα στοιχεία για τους κατηγορούμενους για τον βιασμό και τη στυγνή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, έρχονται στο φως.

Όπως κατέθεσε η μητέρα του 21χρονου κατηγορούμενου, ο γιος της ήταν χρήστης ναρκωτικών και προσπαθούσε να απεξαρτηθεί.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του φέρεται στην κατάθεσή της να ανέφερε ότι ο 21χρονος παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Ανεπισήμως είχε γίνει γνωστό συγκεκριμένα ότι κατά την διάρκεια της κράτησής του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου του είχε χορηγηθεί κάποιο σκεύασμα χωρίς όμως να διευκρινιστεί αρμοδίως για την σύστασή του, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική».

Η μητέρα του 21χρονου αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στο χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.