ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Black Friday από τη Sky Express σε συγκεκριμένες αεροπορικές θέσεις

Black Friday από τη Sky Express σε συγκεκριμένες αεροπορικές θέσεις - Κεντρική Εικόνα

Η Sky Express συμμετέχει στη…γιορτή του καταναλωτή και αυτή την Black Friday και προσφέρει 23.000 θέσεις από 9,90 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και θα αφορούν πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 Δεκεμβρίου 2018 έως και 31 Μαΐου 2019.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας και αφορά πτήσεις που συνδέουν την Αθήνα με Ηράκλειο, Μύκονο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Λήμνο, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Σάμο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Σύρο, Ικαρία, Μυτιλήνη, Χίο.

Η τελική τιμή των 9,90 ευρώ αφορά αναχωρήσεις από Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία. Οι πτήσεις από την Αθήνα επιβαρύνονται με τους φόρους αεροδρομίου και η τιμή προς τους παραπάνω προορισμούς ανέρχεται σε 31,54 ευρώ.

Για όλες τις υπόλοιπες αναχωρήσεις από την Αθήνα η τιμή ανέρχεται σε 43,54 ευρώ. Για πτήσεις από Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Λήμνο η τελική τιμή είναι 21,90 ευρώ, ενώ από Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Μύκονο, Σάμο, Μυτιλήνη, Χανιά, Κω, Ζάκυνθο, Σκιάθο η τελική τιμή είναι 24,90 ευρώ.

Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων.