ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εγκαίνια σήμερα για το νέο μεγάλο εμπορικό κέντρο με τα 70 καταστήματα

Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά την ερχόμενη Κυριακή  - Κεντρική Εικόνα

Συρροή celebrities σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα για τα εγκαίνια του Fashion City Outlet που ανοίγει σήμερα τις πύλες του από τις 10 το πρωί

Πρόκειται για το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην περιοχή της Θεσσαλίας στο χώρο του πρώην Pantheon Plaza.

Η επίσημη τελετή των εγκαινίων του κέντρου που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο σημείο συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής και γενικότερα της Θεσσαλίας μιας και θα προσφέρει μια νέα, αναβαθμισμένη εμπειρία «έξυπνων» αγορών και διασκέδασης θα γίνει το απόγευμα με μια μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, στις 7 μ.μ. 

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης, που θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, θα είναι η Φαίη Σκορδά και μαζί της celebrities από τον χώρο του θεάτρου όπως η Μαρία Κορινθίου, το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πολλοί άλλοι. 

Στα περισσότερα από 70 καταστήματα που φιλοξενεί το Fashion City Outlet περιλαμβάνονται γνωστά καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, παιδικών ρούχων και υποδημάτων, αξεσουάρ μόδας και καλλυντικών, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών. Τα καταστήματα μόδας του Fashion City Outlet θα φιλοξενούν ενημερωμένες συλλογές από προηγούμενες σεζόν, ενώ ορισμένες μάρκες θα προσφέρουν και νέες ειδικές συλλογές.

Εγκαίνια στο Fashion City Outlet με συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού