ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συνεργασία ΤΕΜΕΣ με την Consillium S.A. για την περαιτέρω ανάπτυξη του γκολφ

Συνεργασία ΤΕΜΕΣ με την Consillium S.A. για την περαιτέρω ανάπτυξη του γκολφ - Κεντρική Εικόνα

Τη συνεργασία με την Consillium S.A., στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την περαιτέρω ανάπτυξη του γκολφ στην Costa Navarino ανακοινώνει ο ΌμιλοςΤΕΜΕΣ.

Ο όμιλος, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προχώρησε σε συμφωνία σύμπραξης 50/50 για μία από τις θυγατρικές του την ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Ε., με μία από τις επενδυτικές εταιρείες που διαχειρίζεται η Consillium, την Consiltech S.A., για την ανάπτυξη και λειτουργία τoυ Navarino Hills, καθώς και για τη λειτουργία του γηπέδου γκολφ The Dunes Course.

Ο όμιλος στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της Costa Navarino ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς γκολφ ανά τον κόσμο, έχοντας πρόσφατα ανακοινώσει τη δημιουργία δύο νέων signature γηπέδων γκολφ στο Navarino Hills.

Με την προσθήκη των νέων γηπέδων τα οποία σχεδιάζει ο José Maria Olazábal,ψαναφέρει η ανακοίνωση, το σύνολο των γηπέδων θα φτάσει τα τέσσερα, σε απόσταση μόλις 13χλμ μεταξύ τους, καθιστώντας την Costa Navarino έναν από τους λίγους προορισμούς γκολφ υψηλής ποιότητας ανά τον κόσμο, που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η Consillium είναι ένας όμιλος διαχείρισης οικογενειακής περιουσίας (family office), τον οποίο έχει ιδρύσει ο Tomaš Nemec με έδρα την Τσεχία.