ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυγενάκης: «Οσμή σκανδάλου» στη σύμβαση παραχώρησης Θριασίου Πεδίου

Αυγενάκης: «Οσμή σκανδάλου» στη σύμβαση παραχώρησης Θριασίου Πεδίου - Κεντρική Εικόνα

«'Αλλη μια σύμβαση με έντονη οσμή σκανδάλου της αριστερής Κυβέρνησης!», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με τη σύμβαση παραχώρησης για την κατασκευή εμπορευματικού σταθμού στο Θριάσιο.

Ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε: «Η Κυβέρνηση άλλαξε την αρχική σύμβαση του 2006 προκειμένου να ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο, αφού το ελληνικό κράτος δεσμεύεται για διπλάσιο χρόνο, με μείωση 50% στη δεσμευτική εγγύηση (entry fee), με δεσμεύσεις του ελληνικού δημοσίου για εγγυήσεις και με δραστική μείωση της ετήσιας καταβολής υπέρ του ελληνικού δημοσίου έναντι της σύμβασης του 2006!».

Ο βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε: «Μετά το σκάνδαλο των κατηγοριών για το χρηματισμό Υπουργών και κυβερνητικών στελεχών από το Σόρος για τη στήριξη της εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών, … μετά το σκάνδαλο της αγοράς της ζημιογόνου εταιρείας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Σκοπίων έναντι 4,8 εκατ. ευρώ,… μετά το σκάνδαλο της κατασπατάλησης του ποσού των 1,6 δισ. ευρώ για το προσφυγικό- μεταναστευτικό και των ερευνών που διεξάγει η OLAF, … μετά το σκάνδαλο της "εν κρυπτώ" εκχώρησης 10.119 ακινήτων του δημοσίου για 99 χρόνια στο Υπερταμείο,… έρχεται το σκάνδαλο της σύμβασης παραχώρησης για την κατασκευή εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο!».

Και καταλήγοντας ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε: «Το "ηθικό πλεονέκτημα" των σκανδάλων της αριστεράς! Το "ηθικό πλεονέκτημα" των σκανδάλων του "καθεστώτος των Τσίπρα-Καμμένου"! Αυτό το "καθεστώς" θα ανατρέψουμε σύντομα, με την εντολή του ελληνικού λαού».