ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συμμετοχή της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στις Ημέρες Καριέρας 2018

Οργανωτικές αλλαγές στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία - Κεντρική Εικόνα

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας 2018 - τη μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου 13 και 14 Οκτωβρίου, 20 στελέχη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας υποδέχτηκαν στο περίπτερο της εταιρείας περισσότερα από 1.000 άτομα, τόσο φοιτητές και απόφοιτους πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, όσο και έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, οι οποίοι αναζητούν επαγγελματικές προκλήσεις.

H Μαρία Καφεντζή, HR Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά:

«Στο πλαίσιο της επιτυχημένης διοργάνωσης ‘Ημέρες Καριέρας 2018', είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο περίπτερο της εταιρείας μας πολλούς επαγγελματίες που επιθυμούν να μοιραστούν το ίδιο όραμα μαζί μας. Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο ο κάθε εργαζόμενος έχει την ευκαιρία να εξελίξει τις δυνατότητές του και να αναδείξει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς του».

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο και τη Ριτσώνα, δυναμικότητας 2,2 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως. Παράλληλα εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες.