ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Απόκτηση ακινήτων στην Αθήνα και το Χαλάνδρι από την Trastor ΑΕΕΑΠ

Έρχεται η μεταβίβαση ακινήτων μέσω... υπολογιστή - Κεντρική Εικόνα

Η Trastor ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε ότι αναδείχθηκε πλειοδότρια:

α) Για την απόκτηση χώρων γραφείων σε σύγχρονο κτίριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 270. Η συνολική επιφάνεια των ιδιοκτησιών που αποκτήθηκαν ανέρχεται σε 1.605,50 τ.μ. και το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία ανήλθε στα 2.102.469 ευρώ και

β) για την απόκτηση οριζόντιας ιδιοκτησίας του 2ου ορόφου, επιφάνειας 211.67 τ.μ., στο ιστορικό, διατηρητέο κτίριο στην οδό Φιλελλήνων και Όθωνος στο κέντρο της Αθήνας, του οποίου έχει ήδη στην ιδιοκτησία της τον 4ο και 5ο όροφο. Το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία ανήλθε σε 682.500 ευρώ.

Εντός του προσεχούς διαστήματος, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές ενέργειες για την απόκτηση των δύο ακινήτων.

O Τάσος Καζίνος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα, προσθέσαμε δύο ακόμη ποιοτικά ακίνητα στο χαρτοφυλάκιο της Trastor. Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς ακινήτων, ενισχύουμε την παρουσία μας στα εμπορικά κέντρα της Αθήνας και του Χαλανδρίου με στοχευμένες επενδύσεις σε ακίνητα υψηλών προδιαγραφών».