ΕΛΛAΔΑ

Στα κρύα των... λουτρών έμειναν ρευματοπαθείς: «Καπνός» τα 19.000€ μαζί με τον τουριστικό πράκτορα

Στα κρύα των... λουτρών έμειναν ρευματοπαθείς: «Καπνός» τα 19.000€ μαζί με τον τουριστικό πράκτορα   - Κεντρική Εικόνα

Συνολικά 19.000 ευρώ από το υστέρημά τους είχαν καταβάλλει τα μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, προκειμένου να περάσουν λίγες μέρες στο Μεσολόγγι, όπου θα μπορούσαν –για ιατρικούς λόγους- να κάνουν και ιαματικά λουτρά. 

Η εξαφάνιση ωστόσο του τουριστικού πράκτορα από το Ηράκλειο, δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα, αφού βρέθηκαν μπροστά σε μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη, όταν πηγαίνοντας την Κυριακή, ημερομηνία αναχώρησής τους, στα λιμάνια Ηρακλείου και Σούδας, συνειδητοποίησαν ότι οι κρατήσεις δεν είχαν γίνει.

Στο συγκεκριμένο τουριστικό πρακτορείο είχαμε αναθέσει και μας είχε διοργανώσει τρεις ακόμα εκδρομές, χωρίς κανένα πρόβλημα, δήλωσε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων η Πρόεδρος του Συλλόγου, Κατερίνα Κουτσογιάννη.

Έχουμε όλοι εκπλαγεί, γιατί ο συγκεκριμένος τουριστικός πράκτορας δεν είχε δώσεΙ ποτέ δικαίωμα μέχρι σήμερα, τόνισε η κ. Κουτσογιαννάκη, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος έχει ήδη καταγγείλει το περιστατικό σε αστυνομία και ΕΟΤ.

Ο τουριστικός πράκτορας, έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, αφού και η οικογένειά του έχει δηλώσει την εξαφάνισή του.

Η αστυνομία διερευνά προσεκτικά την υπόθεση, ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, τονίζει: Πάνω απ’ όλα, ευχόμαστε να είναι καλά ο άνθρωπος. Παράλληλα, θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για να μας επιστραφούν τα χρήματά μας.

Πηγή: ert.gr