ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συμφωνία Λάμψα-AccorHotels για το ακίνητο του Kings Palace

Συμφωνία Λάμψα-AccorHotels για το ακίνητο του Kings Palace - Κεντρική Εικόνα

Στο πλαίσιο της μίσθωσης του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, η Λάμψα συμφώνησε με την AccorHotels για την ανάληψη της διαχείρισής του, με την εμπορική επωνυμία MGallery. Η σύμβαση έχει διάρκεια 25 χρόνια.

Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα», προχωρά από τον Δεκέμβριο 2018 στην μακροχρόνια μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας Πρώην Εργαζομένων Α.Τ.Ε. («Α.Τ.Π.Π.Ε. Α.Τ.Ε»).

Στο πλαίσιο αυτής της μίσθωσης, η εταιρεία ανακοίνωσε πως προχώρησε σε συμφωνία με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο AccorHotels, για την ανάληψη της διαχείρισης του ξενοδοχείου, με την εμπορική επωνυμία MGallery. Η σύμβαση έχει διάρκεια 25 ετών και περιλαμβάνει βασική αμοιβή διαχείρισης επί των εσόδων και αμοιβή επίτευξης στόχων.

Η AccorHotels, σημειώνεται στην ανακοίνωση, είναι ένας Ξενοδοχειακός Όμιλος, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερα από 4.500 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε 100 διαφορετικές χώρες. Με ένα χαρτοφυλάκιο διεθνούς φήμης ξενοδοχείων καλύπτει όλο το φάσμα επισκεπτών, για περισσότερα από 50 χρόνια.