ΕΛΛAΔΑ

Άνοιξε τον λογαριασμό του νερού και κόντεψε να λιποθυμίσει - Τι συνέβη

Προβλήματα υδροδότησης σε περιοχές της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, μια κάτοικος Μαλίων στο Ηράκλειο, που είδε το λογαριασμό του νερού και κόντεψε να λιποθυμήσει. Το ποσό που καλείται να πληρώσει στη ΔΕΥΑΧ έφτασε τα 9.000 ευρώ προκαλώντας της ίλιγγο. Πρόκειται για αστρονομικό ποσό για μια κατοικία με την γυναίκα να βρίσκεται σε απελπισία.

Τόσο μεγάλη ήταν η ταραχή της που αντί να απευθυνθεί στο Δήμο Χερσονήσου που ανήκουν και τα Μάλια έσπευσε στη Λότζια προκειμένου να παραπονεθεί. Όπως ήταν φυσικό οι υπάλληλοι άκουσαν έκπληκτοι τα παράπονα και όταν τελείωσε της διευκρίνισαν ότι ανήκει σε άλλο δήμο ο λογαριασμός και όχι στη ΔΕΥΑΗ.

Επικοινώνησαν όμως με το Δήμο Χερσονήσου για να αναφέρουν το γεγονός και τώρα η απελπισμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού θα αναζητήσει εκεί τη λύση του προβλήματος.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ουδέποτε κατανάλωσε τόση μεγάλη ποσότητα και απέδωσε την κατανάλωση σε διαρροή ενώ και το ρολόι ήταν παράλληλα ελαττωματικό και γεμάτο χώματα.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Χερσονήσου τώρα έχει το λόγο που πρέπει να διαπιστώσει εάν είναι αληθή τα όσα υποστηρίζει η γυναίκα αυτή και να ελέγξει την ορθότητά τους.

Πηγή: ekriti.gr