ΕΥ ΖΗΝ

Η Eμινέ σε πολυτελέστατο 5στερο της Νέας Υόρκης: Βόλτα για... ψώνια, όταν ο Ταγίπ ήταν στον ΟΗΕ (video)

Η Eμινέ σε πολυτελέστατο 5στερο της Νέας Υόρκης: Βόλτα για... ψώνια, όταν ο Ταγίπ ήταν στον ΟΗΕ (video) - Κεντρική Εικόνα

Οικογενειακώς ταξίδεψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στην 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.  Εκτός από την σύζυγό του, Εμινέ, τον συνοδεύουν η κόρη του Έσρα και ο σύζυγός της, υπουργός Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαιράκ.

Ο Τούρκος πρόεδρος και η Εμινέ που αρέσκεται στην πολυτέλεια, καθώς έχει γίνει γνωστή για τα πανάκριβα ρούχα και τις χρυσές... τσαγερί στις οποίες προτιμά να απολαμβάνει τα ροφήματά της, επέλαξαν όπως ήταν αναμενόμενο, ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο της αμερικανικής μεγαλούπολης για να διαμείνουν.

Το Peninsula έχει λάβει το βραβείο (AAA Five Diamond awards for 2018), και μάλιστα βρίσκεται στη γειτονιά του Αμερικανού Προέδρου, απέναντι σχεδόν από τον Πύργο Τραμπ στην 5η λεωφόρο, επέλεξε για τη διαμονή του το ζεύγος Ερντογάν

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρικά, δημοσιογράφος τoy Alpha ΤV.

 

Image result for Peninsula hotel new york

Image result for Peninsula hotel new york

Image result for Peninsula hotel new york

Image result for Peninsula hotel new york suite