ΕΛΛAΔΑ

Νέες «ηχηρές» μεταγραφές δημοσιογράφων από τον Σκάι στο Epsilon TV (photos)

Πότε βγαίνει στον «αέρα» το νέο κανάλι του ΣΚΑΪ - Κεντρική Εικόνα

Στο Epsilon TV οδεύουν από το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Τσαντάκης, μετά από 18 χρόνια συνεργασίας με το σταθμό του Φαλήρου και ο Μανόλης Σφακάκης

Image result for ΓΙΩΡΓΟς ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ ΣΚΑΙ

Γιώργος Τσαντάκης

Image result for ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΦΑΚΑΚΗΣ ΣΚΑΙ

Μανόλης Σφακάκης

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το zoornalistas.com, «από όλα τα κανάλια μαζεύει κόσμο το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη για τη στελέχωση του ειδησεογραφικού τμήματος θέλοντας να ανεβάσει ψηλά τον πήχη στον τομέα της ενημέρωσης και να μπει πολύ δυνατά στον ανταγωνισμό.
Μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη ως γενικού διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, και την ανάληψη διευθυντικών.. 
καθηκόντων από τον Στράτο Μπαλή και τον Βίκτορα Βλαχογιάννη, τα πράγματα τρεχουν γρήγορα και συνεχώς γνωστοποιούνται νέες αφίξεις στο σταθμό. Χθες ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ζήσης Μούσιοςέγραψε στα social media, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του κτιρίου του ΣΚΑΪ στο Φάληρο: «Θα τα λέμε στα γνωστά πεζοδρόμια... Adios...» -ανακοινώνοντας έτσι την ένταξή του στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Εpsilon. 
Προς το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη οδεύει και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Σωτήρης Μπολάκης ενώ τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού αναμένεται να ενισχύσουν, μετά τον Β. Βλαχογιάννη, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Γιάννη Σαραντάκο, τρεις δημοσιογράφοι που θα προέρχονται όπως και οι προαναφερόμενοι, από το Mega. Oπως γράφει το enimerosi24 προς το Epsilon οδεύουν και η Σοφία Φασουλάκη που θα καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ, η Μίνα Καραμήτρου το αστυνομικό και η Μαρία Ορφανίδη το εκπαιδευτικό – εκκλησιαστικό.
Για το «Epsilon» είχε ακουστεί και το όνομα του πολιτικού συντάκτη Χρήστου Τσιγουρής που σήμερα ανήκει στο δυναμικό της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ».