ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτά είναι τα νέα προϊόντα της Apple (pics)

Η Apple απέλυσε 200 εργαζόμενους από το project Titan - Κεντρική Εικόνα

Το πρώτο προϊόν που παρουσίασε η εταιρεία είναι το Apple Watch Series 4 το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και νέο δυνατότερο διπύρηνο επεξεργαστή και νέο GPU. Η συσκευή διαθέτει τη δυνατότητα να κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα. Η διάρκεια μπαταρίας της συσκευής θα είναι στις 18 ώρες. Για εξωτερική άσκηση βρίσκεται στις 6 ώρες.

applewatcccc.jpg

Η τιμή του ξεκινά από τα 279 δολάρια και θα διατίθεται σε 26 αγορές. 
Όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν μπορούν να το παραγγείλουν από την Παρασκευή 14/9 και να το αποκτήσουν από τις 21/9.

applewatch222.jpg

Το νέο iPhone

Η ονομασία του πρώτου μοντέλου είναι iPhone XS. Θα κυκλοφορήσει σε χρυσό, ασημί και γκρι του διαστήματος (όπως έχει ονομάσει η ίδια η Apple τη συγκεκριμένη απόχρωση του γκρι).

Διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη στην ιστορία του iPhone: 458ppi, 2688x1242, 3 εκατομμύρια pixels. Το chip το οποίο βρίσκεται στην «καρδιά» της συσκευής ονομάζεται A12 Bionic, είναι ένα 7nm chip και μπορεί να «τρέξει» πέντε δισ. διεργασίες το δευτερόλεπτο!

iphonxxm11.png

iphonexsmax22.png\

iPhone Xs Max

Το μεγαλύτερο iPhone Xs Max, με πατενταρισμένη OLED οθόνη 6,5 ιντσών (η Apple την αποκαλεί Super Retina), ήταν o μεγάλος πρωταγωνιστής στην σημερινή εκδήλωση, με τη συσκευή να διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία που ήταν ποτέ διαθέσιμη σε ένα iPhone.

Διαθέτει τον ανανεωμένο σχεδιασμό των iPhone με οθόνη από άκρη σε άκρη και γυάλινο σώμα, ισχυρή κάμερα 12Mp και εξελιγμένο True Tone Flash, νέες εξελιγμένες δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου (με πιο ασφαλείς και ταχύτερους αλγόριθμους), dual SIM και μια ολοκαίνουργια επιλογή αποθήκευσης 512Gb (διαθέσιμη και στο iPhone Xs), η οποία λογικά πρέπει να είναι ιδανική για όλους τους απαιτητικούς χρήστες που χρειάζονται περισσότερο χώρο για 4K βίντεο, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και premium παιχνίδια.

iphonsdfsdfsdfsdd.PNG